Anne Sijmonsbergen, schrijfster van het vorig jaar gepubliceerde boek: 'Eivissa, The Ibiza Cookbook', zal volgende maand haar eerste restaurant 'El Portalon' openen in de oude stad van Ibiza. Maakte zij vorig jaar haar tweede droom waar met het uitgeven van een kookboek met hierin uitsluitend recepten met ingrediënten van het eiland. Volgende maand maakt zij ook haar derde droom waar, door ook een organic restaurant te openen op Ibiza. De cirkel is hiermee rond, want 12 jaar geleden vestigde zij zich in de organische boerderij 'Can Riero' en deze producten gaat zij natuurlijk gebruiken in El Portalon. El Portalon Op het menu komen moderne 'Ibicenco' gerechten bereid met uitsluitend verse ingrediënten van de organische boerderij 'Can Riero' van Anne zelf en van andere lokale producenten. Anne en Chef Filippo Alberi staan garant voor exclusieve verse gerechten, die met liefde worden bereidt. Het restaurant is gevestigd in de historische en gezellige oude stad van Ibiza (Placa dels Desemparats) op de begane grond van een historisch paleis. Je kunt zowel binnen als buiten op het gezellige terras terecht. Ik verheug me erop. Anne Sijmonsbergen Anne kwam 12 jaar geleden vanuit Amerika samen met haar man naar Ibiza en ging wonen in de 450-jaar oude boerderij 'Can Riero', waar zij vele soorten fruit en groenten produceren en leveren aan alle top chefs van het eiland en binnenkort natuurlijk ook aan haar eigen restaurant. Naast de productie van fruit en groenten is Can Riero ook een Agriturismo waar maximaal 10 mensen kunnen slapen. Een heerlijke relaxte plek in San Lorenzo, in het rustige Noorden van Ibiza. Interesse? Reserveren kan hier. ★
0 Comments
Leave a Reply. |